Z ryb odstraníme páteře, ale kůži necháme.Mírně osolíme a obalíme v trojobalu a usmažíme, jako řízky.Do vyšších sklenic si dáme vše, co je třeba...
Hlasování: 0
Hlasování: 1 OK
Skvělý recept pro mlsné jazýčky na osmažené rybí kousky v kyselém nálevu - pečenáče. Vareni.cz - recepty, tipy a články o vaření.
Hlasování: 0
Hlasování: 1 OK
Na menší kousky nakrájeného kapra, osolte a obalte v klasickém trojobalu (mouka, vajíčko, strouhanka). Následně kousky kapra usmažte a nechte na
Hlasování: 0
Hlasování: 1 OK
V rendlíku svařte ocet, vodu, cukr, sůl, koření a nakrájenou cibuli a sušenou papričkou. Tímto lákem pak zalijte smažené kousky kapra vloženého do sklenice. Nechte ryby tři až pět dní uležet a podávejte s nakládanou zeleninou.
Hlasování: 0
Hlasování: 1 OK
Pečenáče recepty, které budete milovat. Vyberte si ze stovek receptů na Pečenáče, které se vám budou snadno a rychle vařit. Připravte si ingredience a můžete se pustit do vaření Pečenáče.
Hlasování: 0
Hlasování: 1 OK
Přímo lahůdkové budou tyhle pečenáče, pokud je připravíte z makrel nebo sleďů. Udělat je ale můžete i ze pstruhů nebo ze zbylého štědrovečerního kapra – ten potřebuje odležení o něco delší, do Silvestra.
Hlasování: 0
Hlasování: 1 OK
Recept, podle kterého se vám Pečenáče-špičkový nálev zaručeně povede, najdete na Labužník.cz. Podívejte se na fotografie a hodnocení ostatních kuchařů.
Hlasování: 0
Hlasování: 1 OK
Bílá ryba mezi rybáři není moc oblíbená pro množství svalových kůstek v jejich těle. Ale je to škoda, maso mají dobré! Patří sem například cejn, plotice, perlín, jelec atd. Z těchto druhů můžeme připravit při troše námahy chutné pikantní ...
Hlasování: 0
Hlasování: 1 OK
Když se vám na zahradě urodí cukety, připravte si z nich třeba cuketové pečenáče. Jsou pikantní i jemné a při přípravě nebudete plýtvat tukem. Možná první várku sníte bez naložení, tak jako já.
Hlasování: 0
Hlasování: 1 OK
Pečenáče i přes jejich nevábný vzhled miluji ze všech marinovaných ryb nejvíce. Upřednostňuji je oproti zavináčům nebo jiným marinovaným rybám pro jejich jemnější chuť. K přípravě marinovaných pečenáčů je možné využít jakékoliv množství ryb ...
Hlasování: 0
Hlasování: 1 OK
Recept na pečenáče z kapra. Pečenáče z kapra - to je zajímavá výzva pro každého, kdo má rád ryby. Počítejte s tím, že trvá dva až
Hlasování: 0
Hlasování: 1 OK
Vladimír Ráž byl vyhlášený labužník, miloval českou kuchyni, ale neváhal vyzkoušet ani zahraniční speciality. Pečenáče z kapra jsou lahůdkou, kterou ...
Hlasování: 0
Hlasování: 1 OK
Pečenáče v omáčce Sokra za akční ceny. Nakupte Pečenáče v omáčce Sokra v akci , prohlédněte si hodnocení a recenze Pečenáče v omáčce Sokra. Další slevy konzervovaných ryb na Kupi.cz.
Hlasování: 0
Hlasování: 1 OK
Recept na Pečenáče: Z ryb odstraníme páteře, ale kůži necháme. Mírně osolíme a obalíme v trojobalu a usmažíme, jako řízky. Do vyšších sklenic si dáme vše, co je třeba do nálevu, mimo octu.
Hlasování: 0
Hlasování: 1 OK
Pečenáče - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 45 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
Hlasování: 0
Hlasování: 1 OK